Mangler du en hobby ud over arbejdet som grafisk designer? Lær dig selv at spille guitar

Efter en lang arbejdsdag kan man godt for brug at koble lidt af og lave noget helt andet. Hvis man dog ikke har en hobby, så kan det være svært at finde på, hvad man kan lave. Et godt bud kunne være at lære at spille guitar.

Man behøver nemlig ikke tage lektioner for at lære at spille guitar. Alt man behøver er nogle få enkle tips.

Køb en guitar

Førend man kan begynde at lære at spille guitar, så kræver det naturligvis, at man ejer instrumentet. Der findes mange forskellige slags guitarer, så det er helt op til den enkelte at vurdere, hvilken slags guitar man ønsker at spille på.

Hvis du gerne vil lære at spille selv, så kan du læse mere om de forskellige slags guitarer her.

elektrisk guitar

Lær at stemme din guitar

Når man spiller på en guitar, så er det vigtigt, at din guitar stemmer. Hvis den ikke stemmer, så kommer det, som du spiller, ikke til at lyde specielt godt. Nogle mennesker kan stemme deres guitar på gehør, imens andre bruger instrumenter som f.eks. et klaver til at stemme deres guitar med.

Man kan dog også købe små guitarstemmere, som man klipser på sin guitar, hvorpå man så kan læse sig frem til, hvornår ens guitar stemmer.

Begynderbøger eller videoer

Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan finde informationer om at spille guitar. Man kan f.eks. købe begynderbøger, hvor man ganske stille og roligt bliver introduceret til de forskellige noder og akkorder.

Man kan dog også vælge at bruge videoer på f.eks. YouTube til at lære ud fra. På denne måde får man gratis undervisning på lige netop de tidspunkter, som man ønsker.

Vær klar på at få ømme fingre

Uanset om man spiller akkorder eller efter noder, så vil man opleve, at ens fingerspidser bliver meget ømme i starten. Det handler desværre bare om at udstå smerten og blive ved med at spille. Med tiden opbygger man nemlig hård hud på fingerspidserne, så det ikke længere vil gøre ondt, når man spiller på sin guitar. Det handler bare om at blive ved med at øve sig.

spansk guitar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *