Hvad er SEO og hvordan kan det hjælpe det din virksomhed?

Hvis du har sat en virksomhed ud i det digitale landskab, er du uden tvivl støt på begrebet SEO. Som udgangspunkt virker begrebet, for de fleste, lige så fremmed som en by i Rusland. Så lad os starte med at bryde ordet ned. SEO står for: Search engine optimization. Og hvad betyder det så? I store træk er SEO-tekster en type af tekst, der hjælper din hjemmeside med at komme højere op på SERPS (Search Engine Result Page). Helt lav-praktisk betyder det, at SEO-tekster indeholder nøgleord som flere brugere søger på. Som resultat af det, vil du komme højere op i resultaterne i eksempelvis en google-søgning. SEO-tekster er derfor super vigtigt under hele virksomhedens rejse, hvis du ønsker at folk skal vide at din hjemmeside eksisterer. Og hvis der stadig er lidt knas med hjemmesiden eller webshoppen, er det en stor fordel af at kontakte et webbureau med erfaring indenfor hjemmeside-design.

Hvordan skriver man SEO-tekster?

At skrive en SEO-tekst er ikke det samme som at skrive en almindelig on-site tekst, som eksempelvis produktbeskrivelser, eller forsideteksten. Denne typer tekster har fundament i en grundig søgeordsanalyse, en forståelse for en hjemmesides opbygning, og konsekvent brug af nøgleord. Det lyder måske enkelt og ligetil. Men særligt søgeordsanalysen, kan volde problemer for nybegyndere, og hvor skal SEO-teksten egentlig lige stå på en hjemmeside? Der er mange spørgsmål der kan opstå og det kan hurtigt blive en jungle, at finde rundt i på egen hånd. Så en klar anbefaling vil være at undersøge et godt og pålideligt webbureau, der kan hjælpe en godt på vej. Webbureauer kan hjælpe dig på vej med mange ting ift. din virksomheds hjemmeside, men særligt SEO er et område, hvor det er vigtigt at det sidder lige i skabet! Så tøv ikke med at hente professionel hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *